• Предстоящи
  • Изминали
Обучение по фотография за начинаещи в гр. Шумен
Шумен 26 Септември 2024

17 срещи, над 34 учебни часа и 1 фоторазходка.
Фотографията е пътешествие, в което откриваме красотата на света и запечатваме спомените си. Фотографията е визуална поезия без думи и жестове, която оставя следа в сърцата на другите. Ние сме най-голямото фотографско училище и знаем пред какви въпроси и трудности е изправен всеки начинаещ. 

26
Септември
Практическа фотогарфия в гр.Шумен
Шумен 11 Февруари 2023

Фотографията е най-достъпното визуално изкуство, даващо възможност на всеки с камера в ръце да разкаже своята история, усещания и илюзии. Повечето снимки, които създаваме, са наши спомени - как се променят хората и светът около нас; по-рядко са мечти или усещания, провокирани от моменти, събития, книги, филми или нещо, което е оставило следа в нас. Този тип снимки са израз на вътрешното ни желание за съвършенство, но са по-трудни за реализиране, изискват повече знания и по-добра подготовка.

11
Февруари
Фотография за ученици 8 -12 клас - Шумен
Шумен 3 Юни 2024

На 23 април 2017 г. ще започне курс по фотография за ученици от 8 до 12 клас. В 10 поредни уикенда постепенно ще навлизаме в света на фотографията, ще учим езика, изразните средства, интересни техники и похвати. Всяко ново знание ще упражним с поставени конкретни задачи, игри и вълнуващи експерименти. Ще разгледаме някои от принципите на композицията, работа с основните режими и настройки на фотоапарата, особеностите на различни фотографски жанрове. Занятията ще протичат във весела и приятелска атмосфера, прилагайки много креативност и логическо мислене.

3
Юни
Какво предстои?