• Предстоящи
  • Изминали
Фотография и творческо мислене за деца от 9г. до 15г възраст - гр. Варна
Варна 15 Юли 2024

В курса "Фотография и творческо мислене за деца" ще развиваме визуалната култура и начина на изразяване на младите курсисти.
Обучението е специално проектирано с цел да развие тяхното творческо виждане и технически умения в забавна и вдъхновяваща среда. Чрез практически уроци и проекти участниците ще научат основите на фотографията ( За повече информация разгледайте програмата).

15
Юли
Обучение по фотография за начинаещи в гр. Варна
Варна 3 Октомври 2024

33 срещи, над 65 учебни часа и 1 фотографска екскурзия.
Фотографията е пътешествие, в което откриваме красотата на света и запечатваме спомените си. Фотографията е визуална поезия без думи и жестове, която оставя следа в сърцата на другите. Ние сме най-голямото фотографско училище и знаем пред какви въпроси и трудности е изправен всеки начинаещ. 

3
Октомври
Творческа фотографдия - Варна
Варна 4 Октомври 2024

Курсът по творческа фотография е насочен към хора, които искат не просто да снимат добре, а да се научат как да използват светлината, цветовете, настроенията и да извличат максимума от идеята, която желаят да изпълнят. Курсът е за тези, които искат да направят още една стъпка напред в художествената и творческата фотография.

4
Октомври
Фотошоп за фотографи - Варна / хибридно
Варна, Online 6 Октомври 2024

Какво е хибридно обучение?
- Ще предоставим видео материали за лекциите, а лекцията ще преминават като дискусия за по-добро разбиране на предварително предоставените материали.
- Обучението ще се провежда едновременно в залата в гр. Варна и оналйн, в случай, че участниците не могат да присъстват.
- Ще даваме домашни които ще проверяваме и ще задаваме въпроси по тях, за да помогнем за усвояване на материала.

6
Октомври
Adobe Premier Pro - за начинаещи
Варна 25 Октомври 2024

В съвременния свят изглежда, че видеото е изкуството на века. Навсякъде около нас - филми, музикални видеоклипове, реклами, корпоративни презентации, домашни видеозаписи и безкрайни интернет клипове. Видеото непрекъснато преплита нашето ежедневие и въображение.

Представяме ви нашия курс по Adobe Premiere Pro, където ще ви научим на всички умения и техники, които са ви необходими, за да превърнете вашите видеомечти в реалност! Очакваме ви!

25
Октомври
Обучение по Adobe Lightroom във Варна
Варна 13 Януари 2025

Adobe Lightroom Classic е десктоп версия на най-популярния софтуер за обработка на снимки. Програмата позволява бързо подреждане и сортиране на голям обем от снимки. Модулът за обработка на RAW файлове е снабден с множество инструменти за основните цветови корекции и маски с елементи на изкуствен интелект за локални промени.

13
Януари
Интензивен курс по фотография - гр. Варна
Варна 15 Януари 2025

Готови ли сте да заснемете най-хубавите си моменти? Обучението е насочено към хора, които не познават режимите A,S,P, видовете фокус и не знаят как си взаимодействат бленда, скорост и исо.

Ние имаме богат опит не само във фотографията, но и в преподаването, така че перфектно знаем кои са първите въпроси и трудности, пред които се изправявсеки желаещ да снима.

ФОТОГРАФИЯТА Е ДАРБА… ЗАПИШЕТЕ СЕ за ИНТЕНЗИВЕН КУРС ПО ФОТОГРАФИЯ И ПАРИТЕ МОЖЕ ДА ВИ БЪДАТ ВЪРНАТИ!
Подробна информация за томболата: https://photoschool.bg/b/22/

15
Януари
Oбучение по Adobe Lightroom за напреднали
Варна 20 Януари 2025

Курсът е практически насочен към напреднали и средно напреднали.

Какво ще научите от уъркшопа по Lightroom?

  • Каква отправна точка за обработка ви дава хистограмата.
  • Техники за баланс на бяло.
  • Как по-добре да работите с цветове.
  • Ще разгледаме различни техники за обработка
  • Сортиране и обработка на много снимки и кога да използвате автоматичните корекции.
20
Януари
Практическа фотогарфия в гр.Варна
Варна 11 Февруари 2025

Фотографията е най-достъпното визуално изкуство, даващо възможност на всеки с камера в ръце да разкаже своята история, усещания и илюзии. Повечето снимки, които създаваме, са наши спомени - как се променят хората и светът около нас; по-рядко са мечти или усещания, провокирани от моменти, събития, книги, филми или нещо, което е оставило следа в нас. Този тип снимки са израз на вътрешното ни желание за съвършенство, но са по-трудни за реализиране, изискват повече знания и по-добра подготовка.

11
Февруари
Изкуствено осветление,20232807053757000000201974317.jpg
Варна 17 Февруари 2025

Обучение по фотография за светкавици, стробизъм и смесено осветление.

Този курс е предназначен за тези, които искат да научат повече за използването на светкавици във фотографията. Ще се запознаете с различните видове светкавици и модификатори. Ще покажем изходни светлинни схеми, които ще можете да използвате като основни за надграждане.

Курсът ще се проведе в нашето студио и на открито.

17
Февруари
Фотошоп - за фотографи от А до Я
Варна 22 Април 2025

Курсът е подходящ за хора с основни познания по Фотошоп, които желаят да подобрят уменията си за работа с програмата при фоторетуш и манипулация на изображения. За целта ще Ви запознаем в дълбочина с различни техники и похвати на работа.

22
Април
Позиране от А до Я: жени, мъже, двойки, семейства и групи
Варна 7 Юни 2025

С този уъркшоп ще Ви помогнем със съвети и нагледни примери как да снимате хора и те да изглеждат добре на вашите снимки. Ще говорим за всичко преди и по време на снимките, как да подчертаете или скриете чрез напътствия снимания от вас човек или хора.

7
Юни
Философия и фотография чрез осмисляне и разбирането на идеите, концепциите и тяхното изграждане.
Варна 10 Февруари 2022

Курсът по артистична фотография има за цел да Ви потопи във философската част на фотографията чрез осмислянето и разбирането на идеите, концепциите и тяхното изграждане. Фотографията е като речта - колкото по-добре се изразяваме, толкова по-добре ни разбират. Нашите снимки са огледало на това, което е в душата ни. Целта ни е да Ви покажем как да изпъкнете чрез снимки със съдържание, което ще Ви отличи и с което ще Ви запомнят.

10
Февруари
Курс по фотография с мобилен телефон
Варна 28 Юли 2023

Снимането с телефон е вече част от нашия живот. Смартфонът от много време е станал наш постоянен спътник, изпълняващ ролята на фотоапарат и компютър едновременно. Всеки един от нас е малко фотограф, малко ретушист и малко модел :-). Мобилната фотография към момента се оценява в отделни категории и конкурси, като iPhone Photography Awards и Mobile Photo Awards. Засега това е свързано с техническите възможности на смартфоните и техните сензори, но техническият прогрес не бива да се подценява. Все по-често снимки с телефони попадат на първи страници на вестници и списания.
Най-добрият фотоапарат е този, който е с Вас, а с Вас е винаги телефонът Ви.

28
Юли
От Земята до Луната
Варна 31 Юли 2023

Целта на нашата работилница за лунни и слънчеви снимки е не само да ви покажем тайните на небесните тела, но и тънкости при планирането, които не можете да намерите никъде другаде. Подгответе се предварително за ситуации, за които дори YouTube и Google не знаят нищо.

31
Юли
Работилница за нощна фотография / Star trails
Варна 21 Септември 2023

Целта на нашата работилница за нощни кадри е не само да ви покажем тайните на нощното небе, но и да възбудим страстта ви към едно вдъхновяващо преживяване. Ще ви запознаем с тънкостите при планирането и обработването на нощните кадри.

21
Септември
Обучение за брокери на недвижими имоти.
Варна 14 Октомври 2023

В това обучение няма да говоря за техника и да използвам сложни технически термини. Ще покажа лесни за усвояване техники, които дават чудесни резултати. Това обучение НЕ е за фотографи, а за брокери на недвижими имоти, които не могат да ангажират професионални фотографи, но имат мобилен телефон. Това е практическо обучение, което ще се проведе в максимално близки условия, в които работят брокерите на недвижими имоти.

14
Октомври
Курс по видеография - начално ниво - Варна
Варна 25 Ноември 2023

Развитието на технологиите прави видеозаснемането и създаването на съдържание все по-достъпно от ден на ден. Всеки от нас все по-често търси информация или инструкции във видео формат, а в Youtube гледаме клипове, заснети както от професионалисти, така и от любители.

25
Ноември
Какво предстои?
Обучение по фотография за начинаещи в гр. Варна

33 срещи, над 65 учебни часа и 1 фотографска екскурзия.
Фотографията е пътешествие, в което откриваме красотата на света и запечатваме спомените си. Фотографията е визуална поезия без думи и жестове, която оставя следа в сърцата на другите. Ние сме най-голямото фотографско училище и знаем пред какви въпроси и трудности е изправен всеки начинаещ.